مطالعات سینما – دانلود رساله طراحی سینما
مطالعات سینما دانلود رساله معماری مطالعات سینما ریز فضاهای مطالعات سینما برنامه فیزیکی مطالعات سینما دانلود رایگان رساله معماری مطالعات سینما پروژه طراحی مطالعات سینما دانلود پایان نامه معماری مطالعات سینما ضوابط طراحی مطالعات سینما
مطالعات سینما
تعداد صفحات : 135 صفحه
قیمت : 11000 تومان

فهرست مطالب مطالعات سینما – دانلود رساله طراحی سینما
فصل اول مطالعات سینما: توصیف سینما
1- توصیف سینما
1-1: اهمیت و ضرورت پروژه:
1-2: بیان مسئله:
1-3: اهداف پروژه:
1-4: روش های تحقیق و منابع مطالعاتی
فصل دوم مطالعات سینما: هنر و سینما
2-1 تاریخچه سینما در جهان:
2-1-1 پیدایش سینما:
2-1-2 از شهر بازی تا قصر رویا:
2-1-3آرت دکو ، از قصرهای رویایی تا قصرهای ساده و پربازده:
2-1-4 مدرنیزم و سینما:
2-1-5 اکسپرسیونیزم، فیلم ومعماری:
6-1-2 سینمای مدرن ـ مفید و منزه کردن معماری:
7-1-2مجتمع های سینمایی اواخر قرن بیستم:
8-1-2سینما در آینده:
2-2تاریخچه سینما در ایران:
3-2مروری بر هنر سینما
1-3-2سینما ( فیلم ) تشریح هنر هفتم:
4-2تعریف سینما:
1-4-2سینما چیست؟
1-1-4-2مقدمه ای بر مفهوم فضا:
2-1-4-2مفهوم فضا:
1-2-1-4-2فضا به معنای مکان فیزیکی:
2-2-1-4-2فضا به معنای ترکیب بصری ( فضای محدود در یک فریم یا قاب تصویر
3-2-1-4-2فضا به معنای فضای روانی:
3-1-4-2 مفهوم زمان:
4-1-4-2چهره های زمان در سینما:
5-1-4-2رابطه زمان و مکان در سینما:
6-1-4-2حرکت،عنصر اصلی سینما:
7-1-4-2 حرکت به مثابه ابزار بیانی زمان و فضا:
فصل سوم مطالعات سینما: نمونه های موردی
3-1بررسی نمونه های خارجی
3-1-1 مجموعه سینمایی بوسان :
Media Complex 3-1-2مجتمع رسانه هایا
3-1-3سندای مدیا تک:
3-1-4برنده ایرانی مسابقه معماری طراحی سینما در نیویورک:
3-1-5 Dresden, Germany UFA Cinema Center(Coop Himmelblau)
3-2 بررسی نمونه های داخلی
3-2-1پردیس سینمایی ملت:
3-2-2سینما آزادی:
فصل چهارم مطالعات سینما : ضوابط و استانداردهاي طراحي سينما
1.4 فضاهای تشکیل دهنده ی سینما
1.1.4 سالن نمایش:
1.1.1.4 .فواصل دید:
2.1.1.4 زاویه دید :
3.1.1.4 زاویه تابش
4.1.1.4 سطح سالن نمایش:
5.1.1.4 حجم سالن نمایش:
6.1.1.4 شیب سالن نمایش:
7.1.1.4 صندلی های سالن نمایش:
2.1.4 ورودی و خروجی سالن های نمایش:
1.2.1.4 .ورودی های سالن نمایش:
2.1.1.4 خروجی های سالن نمایش:
1.2.1.1.4 درب های سالن نمایش:
2.2.1.1.4 پنجره های سالن نمایش:
8.1.1.4 پرده نمایش فیلم:
1.8.1.1.4 انحنای پرده:
2.8.1.1.4 خمیدگی پرده:
3.8.1.1.4 ارتفاع پرده از کف سالن:
4.8.1.1.4 مشخصات پرده نمایش:
5.8.1.1.4نمایش فیلم بر روی پرده های پانورامیک:
2.1.4 سالن انتظار:
3.1.4 اتاق پروژکتور:
1.3.1.4 نور در اتاق پروژکتور:
2.3.1.4 استاندارد اتاق پروژکتور:
3.3.1.4 ضوابط اتاق پروژکتور:
4.3.1.4 مقررات اتاق پروژکتور:
5.3.1.4 سیستم های پروژکتور
6.3.1.4 پروژکتور غیر مستقیم:
7.3.1.4 پروژکتور از عقب:
4.1.4ورودی سینما:
5.1.4 گیشه فروش بلیط:
6.1.4 فضاهای اداری:
7.1.4بوفه و رستوران:
8.1.4 انبار و اتاق تاسیسات:
9.1.4پارکینگ سینما:
10.1.4 سرویس های بهداشتی:
2.4 آکوستیک:
1.2.4مفاهیم پایه:
2.2.4آکوستیک در سالن سینما:
3.2.4عایق بندی صوتی:
4.2.4محصولات آکوستیکی:
3.4 تاسیسات حرارتی و برودتی و تهویه:
1.3.4 مبدل های حرارتی در سینما:
2.3.4 تهویه در سینما:
3.3.4 تاسیسات برق و روشنایی سالن:
4.4 توصیه های طراحی
1.4.4 .همجواری ها
1.1.4.4 همجواری مطلوب
2.1.4.4 همجواری های مخاطره آمیز یا نامطلوب
3.1.4.4 همجواری با مجموعه های فرهنگی و هنری
2.4.4 احداث سینما در یک مجتمع
3.4.4 معابر اطراف سینما
4.4.4 نمای سینما
5.4.4 نکات ایمنی
6.4.4 سایر مقررات ایمنی از حریق
فصل پنجم مطالعات سینما: مطالعات تاریخی شهرو بررسی اقلیم استان گلستان
5-1 تاریخچه شهر گنبد کاووس:
5-1-1 خاستگاه اولیه شهر:
5-2 موقعیت جغرافیایی واقلیمی:
5-2-1تقسیمات اقلیمی در جهان:
5-2-2 تقسیمات اقلیمی در ایران:
5-2-3 موقعیت جغرافیایی استان گلستان :
5-2-4 موقعیت جغرافیایی شهر گرگان:
5-2-5 اقلیم منطقه:
5-2-6 موقعیت جغرافیایی شهر :
5-3 ویژگی های معماری بومی:
5-3-1 تقسیمات اقلیمی و تیپولوژی معماری:
5-4 اقلیم و ساختمان:
5-5 موقعیت خورشید:
فصل ششم مطالعات سینما: معرفی طرح
6-1 سایت طرح:
6-1-1 دلایل انتخاب سایت:
6-1-2 آنالیز سایت:
6-2 ایده طراحی طرح:
6-3 سازه بنا
6-4 جدول برنامه ریزی فیزیکی:
6-5 معرفی بخش های مختلف:
6-5-1 سالن های سینما:
6-5-2 سالن آمفی تئاتر:
6-5-3 تجاری:
6-5-4 اداری:
6-5-5 آموزشی:
6-5-6 متفرقه:
دانلود رساله مطالعات سینما
1- توصیف سینما
رساله معماری زمانی که لئوناردو داوینچی از روزنه ای کوچک در اتاق خود توهمی از جهان بیرون را در دیوار روبرو زنده کرد شاید به دغدغه ای از روح انسان آن روز می اندیشید. او کشمکش های ذهن انسان را میفهمید. شناخت خود، شناخت دنیای اطراف، آرزوی پرواز و… دغدغهٔ جاودانگی. راز جاودانگی از دیرباز در تندیس ها و مومیایی های مصری و پیش از آن تصویرگریهای انسان نخستین بر دیوار غارهایی که آنها را در خود پناه داده بودندخودنمایی میکرد.انسان موجودی که در عین روزمرگی های خود گاه با مرگ مواجه میشد خود را در ذهن موجودی فانی انگاشت. درک این نقطه پایان او را به تلاش برای ثبت حیات خود واداشت به نوعی دیگر هر چند که عظمت فنا پذیری در برابر جاودانگی مجاری ساختهٔ دست بشر رنگ نمی باخت ولی انسان با ایجاد توهم جاودانگی و فتح زمان خود را در فراموشی فناپذیریش غرق کرد و در جهت زندگی کوشید. و بدین گونه بود که هنر آغاز شد. از آن پس انسان در پی زندگی به گذر از خود و کشف رازهای طبیعت پرداخت برای درک مفهوم زندگی به چهار گوشه جهان دست یازید و با همانند های خود برخورد کرد.ارتباط برقرار کرد و همه هرچه که از راز کائنات فهمیده بودند به میان نهادند و به این شکل تمدن یا زندگی اجتماعی ای که به مفهوم امروزیش نزدیکتر است شکل گرفت.
تجربه های گوناگون نسل انسان درباره کشف، درک و ثبت زندگی در طی قرون پیش زمینهٔ تفکرات ، ابداعات و دیگر گونه بینی حیات شد و در نهایت انسان با کوله باری از آنچه که در گذر از زمان دیده بود، تجربه کرده بود و با آن مبارزه کرده بود و آموخته بود به امروز رسید.
دانلود پروپوزال مطالعات سینما
مطالعات معماری “داستان هنر داستان تشابه و در واقع داستان شبیه سازی زندگی است” و سینما با ساختار بیست و چهاربار بینش در ثانیه از حضور، حرکت و تحول واقعیت نمایانگر نوعی بینش از زندگی ایست یا شاید خود زندگی که در این قاب زمانی گسسته جای گرفته است. فلینی در کتاب فلینی از زبان فلینی “سینما را خلق کردن و زندگی به طور همزمان ، بدون وجود نقش های ثابتی در ذهن ، نظم بخشیدن به خیالها و نقل کردن آنها برای دیگران” تعریف میکند. و در جای دیگرمیگوید:” فیلم واقعیتی زنده است برخی مواقع باید از برنامه ریزی پیروی کرد و برخی مواقع هم از ریتم درونی خود واقعیت”. “فیلم لحظه ای از زندگی است و مرز دقیقی میان زندگی واثر وجود ندارد”.
ریز فضا های مطالعات سینما
ژاک دریدا سینما را علم اشباح مینامد نوعی ابزار برای ایجاد بینهایت شبح از ذهن. در اجتماع انسانی ارتباطات به معنی به بیان نهادن بینهایت و روشی است که انسان برای کشف و شبیه سازی زندگی متصور شده است. شورهٔ ارتباطات عصر کنونی را مناسبات انسانی،علم و هنر تشکیل میدهند. هر دسته از کشفیات و تفکرات دربارهٔ مفاهیم پایه ای زندگی و برخورد منحصربه فرد با آن شکل دهندهٔ نوع به خصوص ذهنیت یک تمدن است و تداخل بینهایت ذهنیت منحصربه فرد دربارهٔ علم،هنر، زندگی و بطور کلی انسان وتأثیرات متقابل، هماهنگی یا ستیز اندیشه ها با هم آن چیزی است که گفتگوی تمدنها نامیده میشود و به رشد جامعه بشری می انجامد. پس سینما را میتوان ابزاری برای مواجه کردن ذهنیات گوناگون و نمایانگر بینهایت رویهٔ متفاوت از زندگی قلمداد کرد یا در واقع زبانی برای گفتگوی تمدنها. به قول ایزنشتاین سینما ناشی از تجمع وگردهم آیی علائم و نشانه هایی از زندگی است و از راه تجمع گاه حتی اضداد،علائم و نشانه ها از طریق تصویری تحلیل هنرمند از زندگی را بیان میکند.
راز جذابیت سینما در واقع یک برسی روان شناسانه است. حالت خلسه و غرقه در فیلم و شیرینی گوش سپردن به قصه ای از دریچهٔ سینما را هر یک از ما در سالن های تاریک سینما حس کرده ایم. حسی که در لحظهٔ بیرون آمدن از سالن همانگونه که نور چشممان را میزند مثل شوک وار غیب میشود و جای خود را به این حسرت میدهد که کاش تمام نشده بود.
دانلود مطالعات سینما
در عصر حاضرکه به سوی دهکده جهانی پیش میرویم خود را ملزم به شرکت در گفتگوی تمدنها میدانیم- زیرا در عصر ارتباطات و از طریق هنرهای رسانه ای مانند سینما کم کم به سوی یک شکلی و افزایش شباهت های عملکردی در جنبه های مختلف فرهنگی و اجتماعی زندگی پیش میرویم. تحت تأثیر سینمای رسانه ای خود را در صحنه حاضر می یابیم، مشارکت میکنیم و فکر میکنیم.ما خود بازیگران،خیابان ها صحنه و چشم ما به جای دوربین فیلم برداری عمل میکند. اثر این سینما آنقدر درونی است که احساسی مانند حس تماشاگر اولیه که با دیدن اولین صحنه ورود قطار به ایستگاه از سالن گریخت، در ما برمی انگیزد.هر روزینگی ما کم کم جزو این سینمای رسانه ای شده است- با شناخت سینما به عنوان ابزاری که ذهنیات سینماگران ایرانی و در برایند آنها صورتی از فرهنگ ما را در دهکدهٔ جهانی عرضه میکند- کما اینکه در سال های اخیر شاهد”گفتگوی” بسیاری از سینماگران ایرانی در مجامع بین المللی با زمان فیلم بوده ایم،آنها که رساتر از همیشه به بیان خود و ما پرداخته اند و توجهات بسیاری به خود جلب نموده اند- لزوم شناخت و تأکید بر آن بیشتر از همیشه معلوم میشود.میگویم بیشتر از همیشه ولی در واقع به ندرت در ایران به مسأله سینما به صورتی عاملی نفوذ کننده در جامعه برای رشد و ترویج فرهنگ سینما نگاه شده است.
اماسینما به طریق برتر از سایر گونه های هنری قادر خواهد بود تا در چگونگی روابط اجتماعی و فرهنگی میان افراد جامعه نقش داشته باشد و در جهت فرهنگ سازی و ایجاد و توسعه ی فضای فرهنگ ساز گامی موثر بردارد تا بتوانیم با این هدف کمکی هرچند کوچک به جامعه خویش در رفع مشکل کنونی کشور برداریم. سینمای ایران به عنوان یک سینمای آزاد هیچگاه، آنطور که باید مورد توجه سینماگران، سرمایه گذاران و مسئولین قرار نگرفت و امید است حداقل معماران با توجه بیشتر به این مقوله مشکلات موجود را بر طرف نمایند زیرا این معماران هستند که بنای آبادانی هر کشور را خواهند گذاشت و این امر خود باعث جذب مخاطب و تجدید نظر آنها در مورد سینمای کشور خواهد شد.
تماشای فیلم با تکنیک های خوب فیلم برداری در یک مکان خوب است که به آن اثر هویت می بخشد و تماشای آن در یک مکان غیر استاندارد چیزی جز نارضایتی مخاطب و شرمندگی برای طراحان آن به همراه نخواهد داشت.
دانلود برنامه فیزیکی مطالعات سینما
1-1: اهمیت و ضرورت پروژه:
فضاهای فرهنگی یکی از فضاهای پراهمیت و کاربردی در هر شهر محسوب می شود. یکی از اماکنی که می تواند هم به عنوان یک فضای فرهنگی و هم به عنوان یک فضای تفریحی مورد توجه باشد، سینما است.
سینماها از جمله اماکنی محسوب می شوند که میزان مراجعه فراوانی دارند و از این جهت احداث و محل قرارگیری، میزان وسعت و ظرفیت و همچنین همجواری با فضاهای تجاری و تفریحی دیگر بر مراجعه، اهمیت و کاربرد آن تاثیرگذار می باشد.
در شهر گنبد در حال حاضر یک سالن سینما وجود دارد که به دلیل کیفیت نامناسب سالن نمایش فیلم و نبودن پارکینگ،قرارگیری سینما در مکان نامناسب و شلوغ شهر با استقبال کم مردم از سینما مواجه شده به طوری که به نظر می رسد بدون حمایت مالی مراکز دولتی توان و قابلیت جذب عمومی و ماندگاری را ندارند. مجموعه های چند عملکردی با جود فعالیت هایی از قبیل فروشگاه های پر رونق، اماکن گذران اوقات فراغت،اغذیه فروشی ها و رستوران ها،مراکز فرهنگی هنری که جاذب جمعیت هستند و همچنین پارکینگ مناسب، در جوار سینما به کارایی بیشتر آن کمک میکند. در مقابل، سینما نیز به عنوان یک مرکز جذب جمعیت در رونق فعالیت های اطرافش تأثیر به سزایی دارد.
ضوابط و استاندارد های طراحی مطالعات سینما
با بررسی دقیق تر، کاملا مشخص است که در شهر گنبد افراد برای انجام فعالیت های تفریحی به قسمت های جنوب شهر و در نزدیکی فضای تفریحی دریاچه و پارک توریستی الغدیر مراجعه می کنند. پس بهتر آن است که عمده فضاهایی که با فعالیت تفریحی در ارتباط است در این مکان یا حداقل در نزدیکی آنجا قرار گیرد تا میزان مراجعه و همچنین از استقبال عمومی بهره مند شود.
بنابراین تلفیق فضاهای تجاری یا تفریحی با فضای سینما هم بر میزان مراجعه و همچنین رونق اقتصادی سینما می افزاید و چنین رویکردی متناسب با نوع کاربری و عملکرد این فضاهاست.
مطالب پیشنهادی :
مطالعات سالن نمایش و کنسرت 160 صفحه
مطالعات خانه تئاتر