مطالعات خانه کودکان کار – دانلود رساله معماری کودکان کار
مطالعات خانه کودکان کار دانلود رساله معماری خانه کودکان کار ریز فضاهای خانه کودکان کار برنامه فیزیکی خانه کودکان کار دانلود رایگان رساله معماری خانه کودکان کار پروژه طراحی خانه کودکان کار دانلود پایان نامه معماری خانه کودکان کار ضوابط طراحی خانه کودکان کار
مطالعات خانه کودکان کار
تعداد صفحات : 160 صفحه فایل ورد
قیمت : 14000 تومان
توضیحات راجع به برنامه فیزیکی : جدول برنامه فیزیکی این مطالعات در فایل ورد موجود نمی باشد اما نقشه اتوکدی همین طرح نیز برای شما ارسال می شود که در آن فضاها بصورت لاتین به تفکیک هر طبقه قید شده است همچنین یک فایل 60 صفحه ای کامل در رابطه با ضوابط و استانداردهای فضاهای مرکز کودکان خیابانی نیز برای شما ارسال می شود.
جهت خرید کلیک کنید
جهت مشاهده مطالعات و پروژه های مرتبط با همین موضوع بر روی لینک زیر کلیک کنید :
مطالعات مجتمع نگهداری کودکان و سالمندان

فهرست مطالب مطالعات خانه کودکان کار – دانلود رساله معماری کودکان کار
فصل اول
1-1 اطلاعات مربوط به پایان نامه 6
2-1 هدف از تحقیق و اهمیت موضوع 8
3-1 سابقه پژوهش های انجام شده 10
4-1 روش تحقیق 12
5-1 نقشه 1.2000 15
6-1 مقدمه 18
7 -1کودک 18
8-1 نوجوان 26
9 -1کارکودک 27
10-1 ابعاد کار کودک 29
11-1 سطح و توزیع کار 30
12 -1گونه های مختلف کار کودک 37
13 -1مطالعات مفهومی 38
14-1 رنگ 38
15-1 کودکان و رنگ 47
16-1 نور 50
فصل دوم
2-1 معرفی اجمالی استان و شهر تهران 54
2-2 تقسیمات شهری 62
2-3 مشخصات منطقه 12 64
2-4 بررسی موقعیت مکانی سایت 67
2-5 تحلیل سایت 66
2-6 همجواری ها 80
2-7 آلودگی ها 81
فصل سوم
3-1موزه هنر کودک 83
3-2 مرکز نگهداری کودکان ویانا 104
3-4 خانه مهر 121
3-5 خانه کودک شوش 124
فصل چهارم
4-1 ضوابط طراحی ساختمان آموزشی 127
4-2 استاندارد ها وضوابط بین المللی 137
4-3 ده اصل طراحی 134
4-4 الزامات عمومی 132
فصل پنجم
5-1 برنامه فیزیکی 146 (توضیحات این فصل فقط همین یک خط پایین می باشد اما نقشه اتوکدی همین طرح نیز برای شما ارسال می شود که در آن فضاها بصورت لاتین به تفکیک هر طبقه قید شده است همچنین یک فایل 60 صفحه ای کامل در رابطه با ضوابط و استانداردهای فضاهای مرکز کودکان خیابانی نیز برای شما ارسال می شود.
برای برنامه فیزیکی ، کل دپارتمان ها : 40% آموزشی ، 10% اداری ، 20% تفریحی ، 5% درمانی ، 20% حمایتی ، 5% خدماتی
فصل شش
6-1 روند طراحی 148
فصل هفتم
7-1سازه مرتبط با طرح ودیتیل های مرتبط 151
7-2 اتصالات 152
7-3 نمونه موردی از سازه مشبک 155
7-4 سیستم معلق 157
7-5 دیتیل سازه 158
فصل هشتم
160 مدارک لازم
159 نتیجهگیری
منابع 172
دانلود رساله خانه کودکان کار
1 . بیان مسئله تحقیق:
مطالعات معماری : یکی از بهترین دورانی که هر انسان در طول زندگی خود تجربه کرده است دوران کودکی است دورانی جدا از دغدغهها ، نیرنگها و دوراز هیاهوی دنیای بزرگترها، این موضوع جای تاسف دارد که کودکانی در دنیا وجود دارند که شاید از طبیعیترین حق خویش یعنی کودک بودن محروم اند کودکانی که حتی فرصت کودک بودن را نداشتهاند و در کودکی بزرگ شدهاند.
هر سال 250 میلیون كودك هشت تا 14 ساله از كودكی محروم میشوند از این تعداد 120 میلیون نفر وارد بازار كار میشوند كه 61 درصد آنها در آسیا ، 32 درصد در آفریقا و هفت درصد در آمریكای لاتین بسر میبرند.
کودکان حساسترین و تاثیر پذیرترین گروه سنی جامعه را تشکیل میدهند و در حساسترین و مهمترین سالهای زندگی شان یعنی زمانی که پایه های رشد شخصیتی- ذهنی- جسمی و اجتماعی آنها شکل می گیرد و به طور مستقیم در آینده و فردای آنها تاثیر میگذارد زندگی خویش را صرف فروش کودکی خود کردهاند، زمانی که کودکان به علت نیازهای مادی، فقر، گرسنگی و امرارمعاش خود و خانواده، مجبور به فعالیت در اجتماع میشوند، از محیط کوچکخانه خارج شده وارد محیط بزرگترِ جامعه میشوند؛ یک قدم از هم سن سالان خود عقب ماندهاند زیرا بجای داشتن یک دنیای شاد کودکانه جسم کوچک خود را برای فرار از فقر وارد یک دنیای بزرگتر میکنند. در نتیجه این بزرگ مردان کوچک، از جهات گوناگونی چون تقویت و توسعه مهارتهای شناختی، پرورش خلاقیتهای ذهنی، سلامت و بهداشت روانی ، حل تعارضات و پیشگیری از انحرافات رفتاری در دوره پر تلاطم نوجوانی و به ویژه انتقال ارزشهای حاکم بر جامعه و پرورش رفتارها و فضیلتهای اخلاقی و تربیت و تقویت نگرشهای متعالی اجتماعی میبایست مورد توجه فوق العاده قرار گیرند.
دانلود پروپوزال خانه کودکان کار
در کشور ما هیچ سازمانی به صورت جدی مسئولیت کمک به کودکان کار را بر عهده نگرفته است این در صورتی است که بر اساس آمار رسمی حدود یك میلیون و 450 هزار كودك كار در كشور بسر می برند كه 450 هزار نفر آنان كودكان خیابان به شمار می آیند .
« خانه کودکان کار » می تواند فضایی باشد برای این کودکان جایی برای آموزش و همچنین کسب در آمدی که آنها را مجبور به ترک زیباترین دوره ی زندگی اشان کرده است مکانی برای حمایت از قشری که آینده جامعه را می سازند .
« خانه کودکان کار » می تواند پناهگاهی برای بچهها باشد به دور از این دغدغهها، پناهگاهی که با میل و علاقه برای آموزش و کسب در آمد و همچنین تفریحات کودکانه که حق این بچه هاست به آنجا رجوع کنند.
« خانه کودکان کار » می تواند فضایی به دور از هیاهوی دنیای بزرگترها، دنیای پر از شادی که در آن کودکان فرصت بیان افکار تازه و پرورش و رشد استعداد هایشان را داشته باشند، فضایی که زمینه ای مناسب برای خلاقیت کودکان فراهم آوردباشد.
برای برنامه فیزیکی ، کل دپارتمان ها : 40% آموزشی ، 10% اداری ، 20% تفریحی ، 5% درمانی ، 20% حمایتی ، 5% خدماتی .
دانلود مطالعات خانه کودکان کار
2 . هدف تحقیق:
اهداف کلی طراحی:
1- طراحی سرپناهی برای کودکانی که طعم کودکی را نچشیده اند .
2- توجه و شناخت هرچه بیشتر مسایل زیبایی شناسی معماری و مبانی نظری معماری.
3- اگر این کودکان درست و در زمان مناسب آموزش ببینند، می توانند به عنوان نیروی کار مفید برای جامعه محسوب شوند. به این ترتیب بسیاری از مشاغل خیابانی ریشه کن شده و فساد و جرم های ناشی از این گروه کودکان به حداقل می رسد.
دانلود برنامه فیزیکی خانه کودکان کار
اهداف اختصاصی:
_ ارزش بخشیدن به زمانی که خانواده کودکان برای آن اهمیتی قائل نبودن و آموزش حرفه هایی که در هر مکان و زمانی مدد بخش کودکان کار باشد.
_ ایجاد امکانات لازم جهت رشد و پرورش فکری و ذوقی کودکان و نوجوانان و کمک به رشد و شکوفایی استعدادهای ایشان بر اساس ارزشها و نظام تعلیم و تربیت اسلامی.
_ کمک به توسعه و ترویج ادبیات کودکان و نوجوانان از طریق تشویق نویسندگان، طراحان، هنرمندان و ناشران و همکاران با آنان.
ضوابط و استاندارد های طراحی خانه کودکان کار
3 . اهمیت موضوع:
كودكان ، نیروی كار آینده كشور را می سازند اما این نیروی كار باید به شكوفایی برسد این در حالی است كه شكوفایی استعدادهای این كودكان در همان سنین پایین به دلیل ورود به دنیای كار بزرگسالان از بین می رود و هرگز سر برنمی آورد.
قوانین ویژهای که در خیابانها حاکم است، این کودکان را مستعد اعتیاد و خشونتورزی میکند.
و متاسفانه قانون مشخصي براي ساماندهي كودكان كار و خيابان وجود ندارد
احتمال اينکه برخي از اين کودکان وارد گروههاي بزهکار شوند زياد است چون خيلي از باندها و گروههاي خلافکار از نياز مالي اين کودکان سوء استفاده مي کنند و آنها را مجبور به وارد شدن به کارهاي خلاف و خطرناک ميکنند.
یکی دیگر از هنجارها زبالهگردی است که خطر ابتلا به ایدز را میان كودكان كار افزایش داده است.
و همچنین کودکان کار امروز با اين احساس که شرايط جامعه آنها را مجبور كرده است که در دوران کودکي خود نقشي فراتر از سن خود بازي نمايند حس انتقام از جامعه را در آنان بوجود میآورد که میتواند منشا مشکلات فراوانی باشد.
4 . سابقه پژوهش های انجام شده در زمینه موضوع پروژه و جنبه های نو آوری پروژه:
خانه کودکان کار به وضوح پروژه تازهای است اما با دغدغهای قدیمی ، فقر و عدم زندگی مناسب کودکان شاید موضوعی تازه نباشد اما طراحی خانهای برای این کودکان که نه جنبه شبانهروزی و هراس از جدایی خانواده را در پیش دارد و نه هراس از رودررویی با مشکلاتی مالی را در پی دارد بلکه فضایی برای حمایت از این کودکان و رفع مشکل اصلی آنها یعنی کسب درآمد، « خانه کودکان کار » پروژهای تازه است که نمونه داخلی و خارجی مانند آن با اهداف ذکر شده به تعداد زیادی ثبت نشده است به همین جهت حد در امکان از پروژه هایی که نزدیکترین ارتباط را با« خانه کودکان کار» را داشته اند رجوع شده است.
– خانه نو « مرکز نگهداری از کودکان بی سرپرست » / هادی مشتاقی / استاد راهنما: دکتر رافائل جهانس ، استاد مشاور: دکتر سعید تیرقلم زنوزی / دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز / پایان نامه کارشناسی ارشد
– خانه کودک و نوجوان شهرک غرب / سید روجا شهرزاد / استاد راهنما : دکتر منصور قلامکی ، استاد مشاور : مهندس بهرام کشانی /دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز / پایان نامه کارشناسی ارشد / زمستان 1384
– طراحی فضای زندگی کودکان بی سرپرست کرمان / لیلا شیروانی / استاد راهنما : دکتر منصور قلامکی ، استاد مشاور : دکتر محمد یوسف نیلی ، داور : دکتر وحید قبادیان / دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان / پایان نامه کارشناسی ارشد / پاییز 1381
ریز فضا های خانه کودکان کار
بناهای داخلی:
خانه کودک شوش
خانه مهر
انجمن حمایت از کودکان کار
کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان حجاب
بناهای خارجی:
مهد کودک درسی لو / میتی مارت / سی لو /2010-2009
مرکز نگهداری کودکان ماریا انذرسدوف / گروه معماری ایلیز / استرلیا / 2010
موزه هنر کودکان ورک . ای . سی / ورک . ای . سی / ایالات متحده آمریکا / 2012
نگهداری کودکان روان پریش / سوفوجوموتو / ژاپن / 2008-2006
معرفی جنبه های نوآوری پروژه:
1- ایجاد دیالکیتک بین معماری و انسان و فرهنگ.
2- ایجاد مکانی برای گردهم آمدن افراد مختلف ، تبادل احساسات و درک نیازهای این کودکان از جمله مواردی است که باید در طراحی سایت به آن توجه شود..
3- در این پروژه سعی می شود با در نظر گرفتن موقعیت این کودکان، فضاهایی طراحی شوند که به مانند خانه برای آن ها باشد و برای یادگیری فنون مختلف کارگاه ها و فروش محصولشان محلی در نظر گرفته می شود به منظور میسر کردن شرایط زندگی آنها .
5 . روش تحقیق و چگونگی انجام آن :
این پروژه به دو شیوه کتابخانه ای ومیدانی صورت گرفته است :
مطلعات میدانی شامل : مصاحبه میدانی و فردی « بازدید از خانه کودکان کار شوش، خانه کودکان ناصرخسرو، خانه مهر، انجمن حمایت از کودکان کار، انجمن حمایت ازکودکان واقع در سید خندان،انجمن حمایت از فقرا شهید هرندی » و همچنین بررسی نمونه موردی های داخلی دیگر ،بازدید از سمینارها، برنامه های دیگر مربوط به کودکان کار، بازدید از محل زندگی کودکان کار و محل تحصیل آنها و تحلیل سایت وبازید سایت در بخش آماری نیز با استفاده از پرسشنامه و مصاحبه با افراد متخصص، اطلاعات مورد نیاز جمع آوری می گردد.
مطالعات کتابخانه ای شامل : مطالعات پایه در مورد کودکان کار ،
مطالعات در مورد پیمان نامه حقوق کودکان
مطالعات در مورد روانشناسی کودکان
مطالعات جامع و کلیدی ،
ضوابط و برنامه فیزیکی و تحلیل و بررسی
نمونه های موردی خارجی می باشد.
6- محل سایت و اهمیت انتخاب آن :
تهران پررنگترين شهر از نظر نرخ بروز آسيبها در بين كودكان كار و خيابان است؛ هرساله با پايان تابستان سيل كودكان ريز و درشت از شهرستانهاي اطراف روانه تهران ميشود. كودكان دستمال كاغذي و فال به دست و مشق نويسي كه حتي در تابستانها هم كنار خيابان مشق مينويسند، چرا كه مشق، كار كردن را به خوبي آموختهاند.
منطقه 12 در استان تهران محل قرار گیری سایت « خانه کودکان کار » می باشد یکی از مهم ترین دلیل انتخاب سایت نزدیکی به محل زندگی این کودکان است.
منطقه 12 یکی از مناطق قدیمی شهر تهران محسوب می شود که در مرکز این شهر واقع شده است .
منطقه 12 منطقه ای استراتژیک است که کمتر برنامه ریزی منسجم فرهنگی و اتماعی توسط کلیه مراکز ذی ربط (شهرداری، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، سازمان فرهنگی و هنری، وزرات ارشاد و آموزش و پرورش و نیروی انتظامی و…) با نگاه راهبردی به آن شده است.
در این منطقه ابنیه های متعددی وجود دارد که میراث فرهنگی کشور است و نظایر آن حتی در جهان نیز کمتر دیده می شود که متعلق به تمام ایرانیان می باشد.