مطالعات دهكده توريستی دانلود رساله معماری دهکده توریستی
دانلود مطالعات دهكده توريستی دانلود رساله معماری دهكده توريستی ریز فضا و برنامه فیزیکی ، ضوابط و استاندارد طراحی دهكده توريستی نقشه و پلان اتوکد پروژه پایان نامه دهكده توريستی

فهرست مطالب مطالعات دهكده توريستی دانلود رساله معماری دهکده توریستی
مقدمه1
فصل اول شناخت موضوع طرح3
مباني طراحي پروژه4
فراغت4
كاركردهاي فراغت5
تحولات كمي و كيفي در گذران اوقات فراغت7
ضرورت برنامه ريزي براي اوقات فراغت9
نقش تفرج در گذران اوقات فراغت9
تعريف تفرج10
تفرج11
توريسم و جهانگردي12
توريسم و جهانگردي15
قطع نامه سازمان ملل متحد17
انواع جهانگردي20
تعداد جهانگردان داخلي و خارجي24
جهانگردي در ايران قديم27
تاريخچه هتل در ايران معاصر29
پايداري31
پايداري در معماري33
فصل دوم بررسي نمونه ها37
بررسي نمونه ها38
هتل هاي امروزي39
فصل سوم43
استانداردها44
فصل چهارم46
شرايط اقليمي و آب و هوايي67
نوع مصالح74
تحليل عوامل جوي در شهرستان مراغه80
بادهاي مراغه81
تغييرات فصلي دماي هوا در مراغه87
پوشش ابري و ساعات آفتابي94
ميانگين ماهيانه دما100
فصل پنجم مطالعات منطقه اي106
موقعيت جغرافيايي و تقسيمات سياسي استان107
پيشينه و آثار باستاني111
بخش دوم شهر مراغه114
خصوصيات اخلاقي و ويژگي هاي فرهنگي118
ميراث فرهنگي
مقدمه :
شوق زندگی در انسان هایی که ساکن پرترافیک و پر ازدحام هستند و اذهانی مملو از دغدغه و استرس دارند روز به روز کمرنگ تر می شود و به آسانی رنگ می بازد . اگر به آرامش روحی او و برگرداندن او به اصل و ریشه خود توجه نشود و سعی در بوجود آوردن او در خارج از این شهرها نشود .
اما تفکر انتخاب چنین پروژه ای نیز برگرفته از موارد فوق است که لزوم احداث مراکز تفریحی و گردشگری را در دامان طبیعت زیبا و بکر موجب می شود . و چنینی موضوعی در این منطقه نیز به دلیل وجود منابع طبیعی زیباست .
متاسفانه با مطالعه ای سطحی به این نتیجهمی رسیم که تعداد بسیار کمی از این قبیل مراکز در سطح کشور احداث شده است ، و آنرا از ملزومات زندگی امروز می دانند که تمدد اعصاب و روحیه است برای مردم خسته از زندگی شهری و ماشینی .
حال آنکه در کشور ما منابع طبیعی زیبا و فراوانی وجود دارد اما با بی توجهی هر چه تمام تر به آن هم این منابع به دلیل عدم سازماندهی مناسب به ورطه نابودی افتاده اند . وهم این منطقه از مزایای ورود افراد غیر بومی ( مسافران و گردشگران ) بی بهره اند .
ایجاد اینچنین مراکزی در سطح کشور هم منابع موجود را از خطر نابودی می رهاند و هم موجب شکل گیری تحولات اقتصادی و فرهنگی در جامعه می شود .
بدین گونه که با احداث این چنین مراکز و قانونمند کردن آن فرهنگ افراد در استفاده کردن از منابع تغییر کرده وبه گونه ای فرهنگ سازی می شود و یا در نتیجه ورود افراد مختلف هم مسافرین و هم ساکنین منطقه به این مرکز تعاملات اجتماعی بین آنها بوجود آمده و در پیشبرد فرهنگ و سطح آگاهی مردم تأثیر بسزایی دارد ، از آن گذشته ورود مسافران و گردشگران موجب ارز آوری برای منطقه می شود .