مطالعات استادیوم فوتبال دانلود رساله معماری مطالعات استادیوم فوتبال
دانلود مطالعات مطالعات استادیوم فوتبال دانلود رساله معماری مطالعات استادیوم فوتبال ریز فضا و برنامه فیزیکی مطالعات استادیوم فوتبال ، ضوابط و استاندارد مطالعات استادیوم فوتبال نقشه و پلان اتوکد مطالعات استادیوم فوتبال پروژه پایان نامه مطالعات استادیوم فوتبال
قیمت : 8000 تومان
نمونه موردی این مطالعات کامل همراه با نقشه می باشد.
جهت خرید کلیک کنید

فهرست مطالب مطالعات مطالعات استادیوم فوتبال دانلود رساله معماری مطالعات استادیوم فوتبال
فصل اول
مشخصات کلی
1- بیان مسئله تحقیق
2- هدف تحقیق
3- اهمیت موضوع
4- سابقه پژوهش های انجام شده در زمینه موضوع پروژه و جنبه های نو آوری پروژه
5- روش تحقیق و چگونگی انجام آن
6- محل سایت و اهمیت انتخاب آن
7- زمانبندی انجام پروژه
8- نقشه سایت مورد نظر
فصل دوم
مقدمه
تاریخچه فوتبال
تاریخچه استادیوم
تاریخچه فوتبال ایران
در آخر…
نمونه موردی
استادیوم جام جهانی مونیخ، آلیانز آرنا
استادیوم المپیک بیجینگ، لانه پرنده
استادیوم یکصدهزار نفری تهران، آزادی
استادیوم آتن
استادیوم فوتبال امجدیه
موضوع این پروژه طراحی استادیوم بینالمللی فوتبال در شهر تهران است. استادیوم های بینالمللی فوتبال در زمان انجام بازی های بین المللی مورد بازدید و استفادة تعداد زیادی از افراد از سرتاسر دنیا قرار می گیرند که حاضرند وقت و پول خود را صرف کنند تا بازیهای تیمهای محبوبشان را از نزدیک ببینند. از آنجایی که صنعت توریسم یکی از پردرآمدترین صنعت ها در بسیاری از کشورها محسوب می شود. کشورها هزینه زیادی را برای ساخت استادیوم های بین المللی صرف می کنند زیرا در هنگام بازی های مهم بین تیم های مطرح، تعداد زیادی توریست به کشورشان می آیند که با درآمد حاصل از حضور این افراد در کشور و همچنین درآمد حاصل از فروش بلیط های استادیوم جبران این هزینه ها می شود. بعلاوه، با این کار اعتبار لازم را در برابر میلیون ها آدمی که به کشورشان می آیند برای خود کسب می کنند. به همین دلیل امروزه استادیومهای بینالمللی در شهرهای مختلف جهان، تبدیل به نمادی برای شهر و حتی کشور شدهاند که در عین حال رشد معماری و امکانات ساخت و ساز کشورها را به نمایش میگذارند.
استادیوم های بین المللی با توجه به ابعاد بسیار بزرگ و نیازهای فنیشان، مصرف انرژی بسیار بالایی دارند. به همین دلیل امروزه در طراحی چنین پروژههایی طراحی پایدار معماری در مرکز توجه طراحان و سازندگان قرار گرفته است. علیرغم این موضوع، بازهم هزینه ساخت و نگهداری استادیومهای بینالمللی بسیار بالاست، به همین دلیل بهتر است که طراحی آن بهگونه ای باشد که در زمانی که مسابقه ای در استادیوم برگزار نمی شود نیز بتوان آن را مورد استفاده قرار داد.
از جمله فضاهایی که در این استادیوم قرار خواهد گرفت فضاهایی عادی هر استادیوم از قبیل جایگاه های مختلف، دسترسی ها، ورودی ها، فضاهای مربوط به ورزشکاران و دست اندرکاران، اتاق های کمک های اولیه و … خواهد بود و علاوه بر ین فضاها می توان به موزه، کتابخانه، مرکز مراقبت های روزانه، آکادمی فوتبال و از این قبیل اشاره کرد.
2- هدف تحقیق
در طراحی پروژه استادیوم سبز تهران تلاش می شود اهداف زیر تامین شود:
1- تأمین کمبود شدیدکشور در زمینه استادیومهای بینالمللی.
2- طراحی معماری، سازه و تأسیسات با توجه به حقاظت از محیط زیست و محدودیت منابع انرژی.
3- ایجاد فضایی برای انجام فعالیت های گروهی.
4- کمک به بالا رفتن سطح فوتبال کشور.
5- ایجاد نشانه ای شهری برای شهر تهران.
3- تاریخچه فوتبال
اگرچه اطلاعاتی در مورد ریشه اصلی و حقیقی این ورزش در دست نیست ولی از مطالب جالب و شخصی در مورد تاریخچه آن اطلاع داریم. فوتبال امروزی به تدریج رشد کردهاست ولی گفته میشود که نوعی از آن قبل از مسیح بازی میشد. در چین نیز نوعی بازی شبیه به فوتبال در ۲۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح وجود داشت. عکسهای مصریان نیز نوعی بازی شبیه به فوتبال را نشان میدهد ولی در یونان یک بازی به نام اسپیشکیروز به طرز جالبی به فوتبال امروزی شبیهاست.
فوتبال مدرن از کشور بریتانیا سرچشمه گرفتهاست. در ابتدا اختلافات عقیدهای بسیاری میان علاقمندان راگبی و فوتبال وجود داشت زیرا راگبی با دست و فوتبال با پا اجرا میشد. این مسئله در سال ۱۸۶۳ زمانی که طرفداران فوتبال شروع به اجرای این ورزش توسط پاها کردند اتفاق افتاد. گروه دیگر انجمن راگبی را تأسیس کردند و بالاخره در سال ۱۸۷۱ این دو رشته ورزشی کاملاً از یکدیگر جدا شدند.
از آن زمان به بعد هر دو رشته پیشرفتهای شایانی نموده و طرفداران بسیاری پیدا کردند. فدراسیون بینالمللی فوتبال در سال ۱۹۰۴ بنیان گزاری شد. این فدراسیون وظیفه دارد که به نحوه اجرای مسابقات نظارت داشته باشد. قوانین فوتبال بدون موافقت و تصویب سایر کشورهای عضو فدراسیون تغییر نمیکند.
اولین مسابقه بینالمللی فوتبال جهان در سال ۱۸۷۲ بین تیمهای انگلیس و اسکاتلند در شهر گلاسگو انجام شد، که با نتیجه صفر-صفر پایان یافت. در سال ۱۹۲۰ بازیکنان فوتبال در مسابقات المپیک بلژیک شرکت کردند و در سال ۱۹۳۰ اولین جام جهانی فوتبال در کشور اروگوئه برگزار شد.
استادیوم همدن پارک در شهر گلاسگو رکورددار تعداد تماشاچیان در مسابقات فوتبال اروپا است؛ در سال ۱۹۳۷ جمعیتی معادل ۱۴۹٫۵۴۷ نفر در این استادیوم شاهد بُرد ۳ بر ۱ تیم ملی اسکاتلند در مقابل تیم ملی انگلیس بودند.