مطالعات خانه موسیقی 120 صفحه

رساله خانه موسیقی 120 صفحه دانلود مطالعات طراحی خانه موسیقی, ضوابط و استاندارد طراحی خانه موسیقی, جدول برنامه فیزیکی و ریز فضاهای خانه موسیقی, دانلود رایگان رساله معماری خانه موسیقی, نمونه موردی و نمونه مشابه خانه موسیقی, دانلود تحقیق معماری خانه موسیقی, مبانی نظری و پیشینه تحقیق خانه موسیقی

رساله خانه موسیقی

در این بخش از سایت سایه 66 شما عزیزان می توانید فهرست مطالب مطالعات خانه موسیقی 120 صفحه را مشاهده کنید.

مطالعات خانه موسیقی 120 صفحه
قیمت : 9000 تومان
جهت خرید کلیک کنید

فهرست مطالب مطالعات خانه موسیقی دانلود رساله معماری خانه موسیقی

پیشگفتار 1
فصل اول: مفاهیم
تعریف هنراز دیدگاه فلاسفه 2
هنر در عهد کهن 7
تقسیم بندی هنر 8
تعریف موسیقی 8
تعریف اجزای موسیقی 9
انواع موسیقی 17
تعریف دستگاه واجزای آن در موسیقی ایرانی 21
فصل دوم:تعریف و مقایسه هنرها از دیدگاه فلاسفه
تفکیک هنرها از دیدگاه هگل 23
منظور از زندگانی درونی در موسیقی چیست ؟ 26
مقایسه هنرها از دیدگاه هگل 27
تفاوت موسیقی با هنر های دیگر 31
نظریات فلاسفه در باب موسیقی 32
ارزش موسیقی از دیدگاه آلبر کامو 34
زیباشناختی در موسیقی 35
فصل سوم:تاریخچه
تاریخچه موسیقی 38
تاریخچه معماری تالارها 42
معماری تالارهای در زمان معاصر 49
فصل چهارم:بررسی تحلیل نمونه های موجود
نمونه گذشته(ارتباط میان میدان نقش جهان وموسیقی) 53
نمونه معاصر ایران(تالار وحدت) 70
نمونه معاصر خارجی(مرکز موسیقی و رقص) 72
فصل پنجم: ضوابط طراحی
ضوابط طراحی 78
ضوابط سالن همایش 82
فصل ششم:ضوابط اقلیمی
اقلیم 102

دانلود مطالعات طراحی خانه موسیقی

رساله خانه موسیقی موسیقی یکی از مظاهر عالی عواطف انسانی است که به استمداد آن حصارهای تعلق روح در هم شکسته و پهنه پرواز عواطف تا بی نهایت هستی گسترش می یابد .و این به دلیل کیفیت غیر انتزاعی آن است.
با توجه به اینکه همیشه موسیقی با ابهام ها و نظریات مختلفی رو در رو بوده در طول تاریخ صدمات و لطمات بسیاری بر پیکره موسیقی وارد شده است ، و صاحبان قدرت با توجه به ایدولوژی و مبانی فکری حکومت خود برخودرهای کاملا شخصی با موسیقی داشته ودارند. معماری که جلوه خلقت و هنرمندی از جامعه است که با آیتم های همچون احجام ، متریال وترکیب بندی بهره می برد. البته این قواعد مسلم و بدون تغییر نیستند و ذوق و قریحه سازنده هم درآن دخالت تام دارد. که با توجه به موضوعات مختلف می تواند تفاوت داشته باشد . حال می توان از این هنر برای ایجاد مأمن و جایگاهی برای رسیدن به تکنولوژی بزرگ استفاده کرد که می تواند خانه ای برای موسیقی روز دنیا باشد که تدایی کننده ی کیفیت بالا و قدرت تکنولوژی برتر باشد وخدماتی از این نوع را به عموم و هنرمندان عرضه نماید.

استاندارد طراحی خانه موسیقی word پروپوزال خانه موسیقی دانلود رایگان برنامه فیزیکی خانه موسیقی دانلود رایگان پایان نامه خانه موسیقی دانلود رایگان رساله خانه موسیقی دانلود رایگان مطالعات خانه موسیقی

ضوابط و استاندارد طراحی خانه موسیقی

برای رسیدن به این هدف نخست مطالعات در مورد مفاهیم پایه و ویژگی های موسیقی مورد تحلیل قرار گرفته تا ما به ازای مادی عناصر موسیقی را در معماری بتوان ایجاد کرد.
معماری دانشگاه موسیقی الکترونیک امروز، نیز هر چند باید دارای مقتضیات زمانی و نیازهای فعلی و آینده جامعه باشد، اما اصول حاکم بر طراحی آن همان اصول انعطاف پذیر و کارای معماری نئو مدرن می تواند باشد و با در نظر گرفتن معماری پیشین(سنت گرایی) خود می تواند متناسب با نیازهای روز و آینده به گونه ای عمل کند که نیازهای مردمان امروز و فردا را برآورده نماید. هدف از طراحی این مکان،کمبودها در مورد فهم چنین مکانی و به ثمر رساندن کیفیت برتر است در هر سبک و زمینه ای در موسیقی.عدم کیفیت مخاطب را در طول زمان از سبک موسیقی دور و در آخر زده میکند.

مطالب مشابه :   مطالعات خانه موسیقی شهر 90 صفحه

رساله خانه موسیقی ریز فضاهای خانه موسیقی ضوابط طراحی خانه موسیقی رساله خانه موسیقی مطالعات کامل خانه موسیقی نمونه موردی خانه موسیقی

جدول برنامه فیزیکی و ریز فضاهای خانه موسیقی

انواع موسيقي1 :
• موسيقي يك صدايي (منوفونيک) : مونو به معنی یک و فونیک به معنای صداست.بنابراین موسیقی مونو فونیک به معنای موسیقی یک صدایی است.
• موسیقی دو صدایی (هومو فونیک) در این نوع بافت یک ملودی اصلی وجود دارد وتعدادی آکورد آن را همراهی می کنند.
• موسيقي چند صدائي (پلي فونيک) : در اين موسيقي نوازندگان در گروه هاي كوچكتر هر كدام قسمتي از يك آهنگ را مي نوازند و شنونده در لحظه، چندين نغمه را همزمان شنيده و از يكديگر تشخيص مي دهد. اين نوع موسيقي ماهيت علمي بالائي دارد و بيشتر در غرب استفاده مي شود، به ويژه در آثار سمفونيك و كلاسيك.
• موسيقي كانكريت : نوعي موسيقي الكترونيكي است كه توسط افكت هائي از قبيل صداي حوادث طبيعي (باد ، رعد و برق ، …) يا صداي برخورد اجسام ، انفجار ، سقوط هواپيما و امثال آن با استفاده از دستگاههاي صوتي بوجود مي آيد.
• موسيقي فولكوريك : موسيقي محلي ، بومي و قومي هر ملتي است كه براساس افسانه ها ، آداب و رسوم ، جنگ ها ، جشنها ،‌عزاداريها ،‌… بوجود آمده است.

دانلود رساله خانه موسیقی دانلود رساله معماری خانه موسیقی ppt ریز فضا و برنامه فیزیکی خانه موسیقی ضوابط و استاندارد خانه موسیقی پایان نامه خانه موسیقی نمونه موردی ایرانی خانه موسیقی

دانلود رایگان رساله خانه موسیقی

• موسيقي محلي : نوعي موسيقي كه بيان كننده هويت و شخصيت يك قوم يا منطقه خاص است و با سازهاي محلي نواخته شده و با لهجه و زبان محلي اجرا مي شود. مانند موسيقي آذربايجاني ، بختياري ، تركمن ، …
• موسيقي ملي : نوعي موسيقي كه ويژه يك كشور و نشان دهنده هويت تاريخي و فرهنگي آن كشور است و از بهترين و مهمترين قطعات موسيقي رايج آن كشور ساخته مي شود.
• موسيقي مذهبي : نوعي موسيقي است كه در عبادات ، اعياد ، جشنها و سوگواريهاي مذهبي اجرا مي شود.
• موسيقي سمفوني : در سمفوني چندين بخش از صداها و نغمه هاي مطبوع و متنوع يكجا به گوش مي رسند و هر نغمه داراي زيبائي و مفهوم خاصي است. سمفوني كاملترين و علمي ترين نوع موسيقي است و انواعي چون حماسي ، توصيفي ،‌ عشقي و داستاني دارد.

نمونه موردی خارجی خانه موسیقی پاورپوینت نمونه موردی خانه موسیقی داخلی دانلود رایگان نمونه موردی خانه موسیقی نمونه موردی خانه موسیقی ایرانی نمونه موردی خانه موسیقی خارجی نمونه موردی خانه موسیقی خارجی رایگان

نمونه موردی و نمونه مشابه خانه موسیقی

• موسيقي قوالي : نوعي آواز صوفيانه و عرفاني كه توسط خوانندگان با شيوه هاي خاص اجرا مي شود و بوسيله نوازندگان سازهاي سنتي همراه مي شود. اين نوع موسيقي در هند و پاكستان رواج بيشتري دارد.
• موسيقي گروه كرال (آوازي) : اين موسيقي مربوط به صداي انسان و تنظيم آواز براي خوانندگان دسته جمعي و ايجاد هماهنگي و ارتباط بين آنها و سازهاي مختلف است.
• موسيقي تجريدي : موسيقي مستقل و جدا از كلام و آواز است مثل موسيقي سمفونيك ، اورتورها ، سونات ها ، …
• موسيقي نظامي : موسيقي ويژه محيط هاي نظامي و مراسم آنها از جمله رژه ، سان ،‌صبحگاه و شامگاه ، … است كه بوسيله سازهاي كوبه اي (نظير انواع طبل و سنج) و سازهاي بادي (فلزي و چوبي) اجرا مي شود.

مطالب مشابه :   مطالعات خانه موسیقی 220 صفحه

دانلود رایگان نمونه موردی خانه موسیقی خارجی تحلیل نمونه موردی خانه موسیقی دانلود نمونه موردی خانه موسیقی رساله خانه موسیقی pdf رساله خانه موسیقی رایگان دانلود رایگان رساله خانه موسیقی

دانلود رساله خانه موسیقی

• موسيقي كلاسيك : اين سبك موسيقي از قرن 17 در اروپا و در دربار پادشاهان و اشراف آغاز شد و به مناسبت جشنها و ميهمانيها برگزار مي شد. از آنجا كه اين طبقه از جامعه در آن دوره به «كلاس» معروف بودند اين موسيقي نيز كلاسيك ناميده شد. بعد از ابداع سازهايي چون ويلن ، ويولا ، كلاوسون و ارگ و ايجاد هارموني در موسيقي توسط باخ ، هندل ، موتسارت ،‌هايدن ،‌بتهون ، … اين موسيقي تكميل شد. اين موسيقيي بيشتر به فرم و قوانين سخت آهنگ سازي اركستراسيون و هارموني توجه دارد تا به مفهوم و مضمون موسيقيايي.
• موسيقي رمانتيك : اين نوع موسيقي از اواخر قرن 18 در اروپا بوسيله بتهون، شوپن ، برليوز ، … بنا نهاده شده ، در اين نوع موسيقي بيشتر به بيان حالات و احساسات پرداخته مي شود تا رعايت فرم و قوانين آهنگسازي. اين نوع موسيقي مربوط به طبقات جامعه غير از درباريان و اشراف از جمله دانشمندان و روشنفكران بوده است. چون اين طبقات را آن دوره «رمان» مي ناميدند اين موسيقي نيز رمانتيك ناميده شد. در موسيقي رمانتيك از نوانس (شدت و ضعف صداي اركستر) در بيان حالات روحي استفاده مي شود و سازها و فرمها آزادي عمل بيشتري دارند.

دانلود رایگان پایان نامه معماری خانه موسیقی دانلود رایگان رساله پایان نامه معماری خانه موسیقی رساله خانه موسیقی در تهران دانلود رایگان مطالعات خانه موسیقی رساله خانه موسیقی با رویکرد معماری پایدار

مبانی نظری و پیشینه تحقیق خانه موسیقی

• موسيقي سوئيت : نوعي موسيقي كه براي رقص بكار مي رود و ريتم هاي آن بطور متناوب تند و آهسته مي شوند و بسيار متنوع هستند.
• موسيقي ديورتيسمان : نوعي موسيقي است كه در فضاي باز مثل باغها ، پارك ها ‌، كنار نهرها و… اجرا مي شود.
• موسيقي رستيال : هنر تكنولوژي يك نوازنده را در مقابل مردم رستيال مي گويند. قطعات رستيال معمولا بوسيله پيانو و با تكنيك هاي پيچيده و پيشرفته اجرا مي شود.
• اپرا : نوعي تئاتر است كه به صورت موزيكال اجرا مي شود و بازيگران تئاتر همه مكالمات خود را به صورت شعر و ترانه بيان مي كنند. موضوع اپرا معمولا داستانهاي حماسي ، عاشقانه يا افسانه هاي كهن است و دكوراسيون صحنه در آن اهميت بسيار دارد. در اجراي اپرا مجموعه اي از بازيگران تئاتر در كنار نوازندگان برنامه را اجرا مي كنند.
• موسيقي بداهه : نوعي موسيقي است كه در آن نوازنده بدون طرح قبلي و با تكيه بر استعداد و نبوغ فردي قطعه اي را اجرا مي كند. در موسيقي مشرق زمين به ويژه ايران‌، بداهه نوازي يكي از اركان موسيقي محسوب مي شود.

مطالب مشابه :   مطالعات خانه موسیقی

تعریف موسیقی
رساله خانه موسیقی موسیقی : صنعت ترکیب اصوات وصداهاست ، به طوریکه خوش آیند باشد وسبب لذت وانبساط روح شود
رساله خانه موسیقی موسیقی یکی از مظاهر عالی عواطف انسانی است که به استمداد آن حصارهای تعلق روح درهم شکسته وپهنه پرواز عواطف تا بی نهایت هستی گشترش می یابد .واین به دلیل کیفیت غیر انتزاعی موسیقی است
مطابق نظر ارسطو فلسفه به دو قسمت عملی ونظری تقسیم می شود .وفلاسفه اسلامی نیز در کتب خود عنوان کرده اند وموسیقی نیز در عمل به دو قیمت نظری وعملی تقسیم می شود که بخش نظری آندر شمار ریاضیات قرار می گیرد ومی توان آن را علم موسیقی گفت زیرا عنصر اصلی موسیقیزصوت وزیر وبم اصوات در اثر نسبتهای ریاضی پدید می آید .از طرف دیگر این قواعد مسالم وبدن تغیر نیستند وذوق وقریحه سازنده هم در آن دخالت تام دارد پس می توان آنرا هنر نامید.
تعریف اجزای موسیقی1
آنچه را که می توان در مجموعهای تحت عنوان تئوری موسیقی بررسی کرد شامل چند عامل اصلی می شود
که به آن اشاره می کنیم
• موزيك : موزيك از كلمه يوناني «موز» Muse گرفته شده و در يونان باستان به فرشتگاني اطلاق مي شده كه مظهر هنرهاي روحاني ، آسماني و زيبا بوده اند و چون رقص و آواز و نوازندگي از زيباترين هنرها به شمار مي آمده، در پيشگاه «آپولون» خداوندگار موسيقي از عزت و توجه خاصي برخوردار بوده اند. به همين دليل كلمه موزيك به اين سه هنر اطلاق مي شود.
• نت : الفباي هفتايي موسيقي است و هر يك از نت ها داراي طول موج و فركانس مشخص هستند و يك موتیف زيبا و دلنشين ازبه هم پيوستن منظم يك سلسله از آنها پديد مي آيد كه داراي ارتباط علمي ، منطقي و موسيقيايي هستند.
• نوسان : تعداد ارتعاشات يك سيم حول محور طولي آن نوسان است. نوسان ساده وقتي پيش مي آيد كه شكم يا انحنا در يك طرف سيم ايجاد شود و نوسان مضاعف هنگامي است كه در دو طرف سيم ايجاد شود.
• صوت : از ارتاش يك جسم در هوا صوت بوجود مي آيد. هر صوت داراي زير و بمي خاص خود است.
• اصوات بم : نت هايي هستند كه طول موج آنها بلند و باز باشد.بم ترين صداي قابل تشخيص براي انسان، صدايي است كه داراي حداقل 16 نوسان مضاعف يا 32 نوسان ساده در ثانيه باشد. به اين صداي خاص «باس» مي گويند. مثل صداي كنترباس زهي ،‌طبل بزرگ و صداي بم پيانو.
• اصوات زير : نت هايي هستند كه طول موج آنها كوتاه و فشرده است. زيرترين صداي قابل تشخيص براي انسان ، صدايي است كه شامل 4224 نوسان مضاعف يا 8448 نوسان ساده در ثانيه باشد. به اين صداي خاص «سوپرانو» مي گويند مثل صداي دختران جوان يا صداي بالاي سه تار.
• سازهاي مولد صداي زير و بم : هرچه سازها بزرگتر يا داراي سيم هاي ضخيم تر باشند صداي بم تري توليد مي كنند. مثلا صداي كنترباس نسبت به ويلن سل بم تر و صداي ويلن سل نسبت به صداي ويلن آلتو و صداي ويلن آلتو نسبت به صداي ويلن بم تر است.
رساله خانه موسیقی وسعت صدا : فاصله بم ترين و زيرترين صدا را در يك شخص ، يك ساز يا يك اركتسر ،‌وسعت صدا مي گويند.

دیدگاهتان را بنویسید